Potkua pedagogiikkaan 15.11.2017

Off

Potkua pedagogiikkaan -seminaari keräsi Turkuun yli 90 opetus- ja ohjaushenkilöstön edustajaa eri puolilta Suomea. Päivän aikana osallistujat pääsivät tutustumaan, ja myös jakamaan omaa osaamistaan, digiohjauksen ja -opetuksen menetelmiin, työelämässä tapahtuvan oppimisen malleihin sekä tuunaamaan omia materiaalejaan maahanmuuttaopiskelijoille sopiviksi.

Päivän hyvä tunnelma ja kiireetön aikataulu innosti vilkaisiin keskusteluihin ja iloisiin kohtaamisiin. Palvelualuejohtaja Päivi Lehtisen avauspuheenvuorossa osallistujia kannustettiin innostumaan reformista ja hankkeiden tarjoamista mahdollisuuksista. Seminaariin osallistuneet tuntuivat ottavan viestistä kopin, sillä monet kertoivat saaneensa hankkeista ja päivän annista uutta potkua työhönsä.

Pelikehittäjä Tony Manninen päätti päivän kertomalla oman tarinansa. Kaikki on peliä tai ajateltavissa peliksi, oli Mannisen viesti. Kun game was over, päivä päättynyt, useat tunsivat päässeensä seuraavalle levelille. Ja sehän oli seminaarin tavoite.