Pop up -ravintolaprojekti

projektioppiminenKolmannen vuoden kokki- ja tarjoilijaopiskelijat suorittivat valinnaisen à la carte -kurssin organisoimalla pop up -ravintolaviikon oppilaitoksen opetusravintolan tiloihin. Osana projektia opiskelijat suunnittelivat niin menut, kattaukset, ravintoloiden teemalliset koristelut kuin tapahtuman mainonnan. Opiskelijoiden pyörittämän kahden eri pop up -ravintolan teemoiksi valikoituivat kolmen eri keiton lounasmenu ja kulinaristinen matka maailman ympäri reittiä Ranska – Japani – Italia – Etelä-Afrikka – Meksiko. Viikon aikana Pop up -ravintolan tyytyväiset asiakkaat saivat nauttia korkeatasoisista ruoka-annoksista hyvän palvelun kera. Tapahtuma oli menestys ja toimintaa tullaan jatkamaan myös tulevaisuudessa.

Lisätietoja:
Vuokko Lindström, Turun ammatti-instituutti
etunimi.sukunimi@turku.fi