Lataa…

Kohti omaa polkua -seminaari

KE 7.10.2020

Kohti omaa polkua - virtuaaliseminaari

Tilaisuuden avaa opetus- ja kulttuuriministeri Li Andersson ja päivän aikana kuullaan asiantuntijapuheenvuoroja mm. positiivisesta pedagogiikasta, Opintopolku.fi -palvelun uudistuksesta, uraohjauksesta sekä osaamisen tulevaisuudesta. Tutustu tarkemmin puhujiin täältä.

Tule kuulemaan miten mahdollistetaan yksilölliset opintopolut, ohjausosaamisen tuki ja välineet sekä henkilökohtaisten oppimispolkujen tukeminen!

Kenelle

Seminaariin ovat tervetulleita ammatillisen koulutuksen opetus- ja ohjaushenkilöstö, johto- ja kehittämistehtävissä toimivat, opiskelijat, sekä ammatillisesta koulutuksesta kiinnostuneet.

Seminaari on osallistujille maksuton.

Seminaarin toteuttamisessa ovat olleet mukana

Kohti omaa polkua -seminaari toteutetaan Avoimet ammatilliset opinnot ja SOPU – Sujuvat omat polut -hankkeiden yhteistyönä.

#kohtiomaapolkua

ILMOITTAUDU

Aika: keskiviikko 7.10.2020
Paikka: Osallistuminen etänä.

Ilmoittautuneille lähetetään sähköpostiin Teams-osallistumislinkki.

Osallistujamäärä on rajattu.
Ilmoittautuminen suljetaan 28.9.2020. Ole nopea!

AIKATAULU

Pidätämme oikeuden ohjelmamuutoksiin.

PUHUJAT

Li Andersson

Opetus- ja kulttuuriministeri

Erja Sandberg

Kasvatustieteen tohtori, erityispedagogi

KT, erityispedagogi Erja Sandberg on tutkinut tarkkaamattomien ja levottomien lasten ja nuorten tukikeinoja sekä tuen merkitystä myöhempään elämään. Erjan mielenkiinnon kohteina ovat positiivisen pedagogiikan ja erityispedagogiikan yhdistäminen. Vahvuusperustainen tuki tukee jatkua kaikilla kouluasteilla lapsuudesta nuoruuteen ja aikuisuuteen saakka.

Jaakko Helander

Tutkijayliopettaja, HAMK Edu ja Ammatillinen opettajakorkeakoulu

Jaakko Helander toimii elinikäisen uraohjauksen tutkijayliopettajana HAMK Edu -tutkimusyksikössä ja ohjaajakouluttajana HAMK Ammatillisessa opettajakorkeakoulussa. Hän on myös kasvatustieteen dosentti Jyväskylän ja Tampereen yliopistoissa. Jaakolla on yli 20 vuoden kokemus ohjauksen, psykoterapian, kuntoutuksen ja erityisen tuen alueilta. Hänellä on noin 70 tieteellistä ja ammatillista julkaisua näiltä aloilta.

Maija-Riitta Ollila

Valtiotieteen tohtori, filosofi

Maija-Riitta Ollila on filosofi, työelämäprofessori ja tietokirjailija. Koulutukseltaan Maija-Riitta on moraalifilosofiasta väitellyt valtiotieteen tohtori. Hän on kirjoittanut kirjoja muun muassa etiikasta, vallasta ja johtamisesta. Tällä hetkellä hän on innostunut uusista teknologioista ja niiden vaikutuksesta yhteiskuntiin ja ihmisyksilöihin. Millainen on ihmisyyden tulevaisuus? Hänen viimeisin kirjansa Tekoälyn etiikkaa ilmestyi 2019. Kestävä kehitys kaikissa muodoissaan on lähellä Maija-Riitan sydäntä.

YHTEYSTIEDOT

Projektipäällikkö